Organisation constellations

About an intervention technique using an emotional approach from a holistic perspective. Based on family constellations (Franke, 2003). This method uses the positioning of persons representing other persons/brands/processes, who give direct feedback about their relative position to the others.

There seems to be one catch when thinking about taking this method into computer visualization: emotional feedback of real persons is eminent. 

[?] Is it possible to incorporate such human automatic emotional feedback into a computerized intervention?

DUTCH: Wim Jurg, Unravelling branding systems Nieuwe ontwikkeling in het veld van organisatieopstellingen

Het fenomeen organisatieopstelling is nog jong. Het aantal professionals dat zich in dat veld beweegt is groeiende. En daarmee ook het aantal mensen om hen heen dat persoonlijk ervaren heeft wat een organisatieopstelling kan brengen.
Unravelling branding systems is de titel van de Engelse handelseditie van het proefschrift van Wim Jurg, waarop hij op 1 november 2010 is gepromoveerd. Het verzamelt en analyseert de waardering en bruikbaarheid van de merkopstelling als een middel voor branding en marketing. Natuurlijk beschrijft het ook de opstellingen zelf.

wimjurg

U kunt het boek bestellen via onze website:http://www.hetnoorderlicht.com ISBN: 9789077290132

Facebooktwitterlinkedinmail

Leave a Reply